Expertises

Hoe kunnen wij je helpen: met branding, internal branding, employer branding of communicatiestategie?

Alles voor een sterk merk

Jouw merk sterker maken. Dat is waar we goed in zijn. Met onze merkstrategie laten we jou opvallen door jezelf te zijn. Wij hebben een holistische kijk op merkbouw. Wij kijken naar binnen én naar buiten. Want sterke merken doen buiten wat ze binnen beloven. Met welke expertises kunnen we jouw merk bouwen of versterken?

Branding

Ieder bedrijf heeft een essentie. Iets eigens. Dat wat overblijft als je de spreekwoordelijke ui afpelt. En daar begint branding: bij het zichtbaar maken van deze vaak ruwe diamant. Daarmee laat je zien waarom je anders bent dan anderen en hoe jij van betekenis bent voor klanten en stakeholders. Opvallen door jezelf te zijn. Dat bereik je met branding.

Meer over branding

Internal branding

Doet jouw merk binnen wat je buiten belooft? Idealiter vertellen zowel klanten als medewerkers het sterke verhaal van jouw merk. Van de bestuurder tot de telefonist. Omdat ze het daadwerkelijk ervaren én erin geloven. Mensen maken immers merken. Dit samen leven en beleven van je merk noemen we internal branding. 

meer over internal branding

Employer branding

Is je merk aantrekkelijk genoeg voor het werven en behouden van talent? In deze krappe arbeidsmarkt is een écht werkgeversverhaal belangrijker dan ooit. Het verkrijgen van deze authentieke en onderscheidende voorkeurspositie noemen we employer branding.

Meer over employer branding

Communicatiestrategie

Communiceren zonder goed na te denken over strategie, middelen of meetbare doelstellingen? Zonde van al je tijd en geld! Bovendien kan het je merk zelfs schaden. Maar de beste weg is niet altijd de makkelijkste. Daarom is een goede communicatiestrategie van vitaal belang voor je business.

Meer over communicatiestrategie
Partnerbadge LeadInfo
  • Buro Dirigo
  • Hendrik Figeeweg 1-U
  • 2031 BJ Haarlem
Mensen maken merken