fbpx

BLG WonenAdviseursdagen.

De uitdaging:

Hoe blijf jij succesvol in de wereld van morgen? Dat was het thema van de twee BLG adviseursdagen in 2018. Belangrijke dagen voor onze opdrachtgever BLG Wonen om de relatie met hun onafhankelijk adviseurs te versterken. En voor de adviseurs om elkaar en de accountmanagers en acceptanten van BLG te ontmoeten en zich te laten inspireren voor een succesvolle toekomst. Aan Buro Dirigo de vraag om de communicatie met de adviseurs te verzorgen en de dag inhoudelijk voor te bereiden.

Onze aanpak:

Wat drijft de adviseur anno 2018? Hoe ziet hun toekomst eruit en hoe kunnen we ze zo goed mogelijk benaderen? Door met deze vragen te starten, zorgden we voor een sterke uitnodigingsmail, wervende content op de aanmelding site, konden we de workshopleiders goed briefen en kwamen we tot werkende ideeën voor de dag zelf.

Het resultaat:

Twee in no-time volgeboekte en supergeslaagde dagen die door de adviseurs beoordeeld werden met een 8,2! Uit de evaluatie kwam verder naar voren dat de mogelijkheid om als adviseur zelf de keuze te kunnen maken uit vier workshops als erg prettig werd ervaren.

Behalve het interessante programma, de mooie locaties, geweldige sprekers, droegen ook de middelen van onze hand (posters, boekenleggers, after-movie) bij aan het succes.

 

Fotografie: Betsie van Ojik

Cases Bekijk meer

Wil je graag of heb je een vraag voor ons?

Partnerbadge LeadInfo
  • Buro Dirigo
  • Hendrik Figeeweg 1-U
  • 2031 BJ Haarlem
Mensen maken merken
×

Hej!

Leuk dat je ons appt! Stel ons gerust een vraag of zeg gewoon even gedag 👋🏻

× Stel ons een vraag