fbpx
023 531 00 00

Trainingsburo Dirigo.Escape Team Training.

 • Vanaf € 390
 • 4 - 7 personen

 

Unlock je teamkracht!

Voel jij ook dat er méér in je team zit? Ontdek alle verborgen talenten tijdens een Escape Team Training van Buro Dirigo! Jij en je team hebben 60 minuten om uit een van de authentieke escape rooms van Escape Haarlem te ontsnappen. Leuk, spannend én inzichtvol, want dit alles gebeurt onder het toeziend oog van een gecertificeerd trainer! De training vindt plaats bij Escape Haarlem, een uitdagende, historische escape room in het centrum van Haarlem.

Samen ontsnappen, samen leren
Na afloop staan we uitgebreid stil bij jullie teamdynamiek en groeipotentieel. Zo leer je niet alleen jezelf en je team beter kennen, je krijgt ook meer inzicht in jullie optimale werkwijze. ​

 • Leuk en leerzaam teamuitje
 • Directe feedback voor op de werkvloer
 • Beschikbaar in drie pakketten op maat

Wil je als team nog beter presteren en fun combineren met inhoud? Boek dan een EscapeTraining of neem contact op voor meer informatie.

 

Pakket 1: Escape & leer direct

Na de ontsnapping uit de escape room volgt een analyse van jullie teamdynamiek. Waar zijn jullie sterk in en waar ligt het groeipotentieel? De feedback focust op het vergroten van effectiviteit en plezier om zo jullie samenwerking te verbeteren.

 • Duur: +/-2 uur
 • Prijs: vanaf € 390 (bij 4 personen)

Download de info-PDF.

 

Pakket 2: Escape Team Building

Kom samen een dag lang focussen op je team! We brengen eerst ieders voorkeursstijl in kaart volgens de methodiek van 7Life (communicatiestijlen) of DISC (gedragsstijlen). Na jullie ontsnapping analyseren we wat er in de escape room gebeurd is.

​We bekijken leerzame fragmenten en bespreken de persoonlijke voorkeuren en de communicatie- en gedragsstijlen. De communicatiescan helpt je begrijpen hoe je communiceert, geeft inzicht in je gedrag onder stress en hoe je met feedback omgaat. Het laat je drijfveren en connectie met anderen zien en geeft inzicht in de veranderkracht van jou en je collega’s.

 • Duur: een dag
 • Prijs: op aanvraag

Download de info-PDF.

 

Pakket 3: Escape Team Bootcamp

De ultieme uitdaging! Met Escape Team Bootcamp ga je met elkaar het programma in dat ook in Escape Team Building wordt aangeboden, maar dan aangevuld met een uitgebreide vervolgtraining op locatie. Dit stelt je team in staat om nog beter op elkaar ingespeeld te raken en het geleerde met maximale effectiviteit in praktijk te brengen.

 • Duur: 2 dagen
 • Prijs: op aanvraag

Download de info-PDF.

 

Meer informatie en boekingen 

Trainingsburo Dirigo verzorgt graag jouw Escape Team Training op maat. Bel ons voor meer informatie en boekingen op 023 531 0000 of stuur een email naar escape@dirigo.nl.

Alle prijzen o.b.v. minimale deelname van 4 personen. Met meer dan 4 personen? Iedere extra persoon + 7,50 euro (maximaal 7 personen). Grotere groepen met meerdere kamers zijn mogelijk in overleg. Escape & Leer Direct op donderdag, vrijdag of zaterdag? Dat kan voor een eenmalig extra bedrag van 150 euro.

 

De organisatietrots een boost geven bij je medewerkers of van je team een topteam maken?

Mensen maken merken
×

Hej!

Leuk dat je ons appt! Stel ons gerust een vraag of zeg gewoon even gedag 👋🏻

× We appen!