fbpx
023 531 00 00

Zo hou je je mensen betrokken

Workshop Internal branding | Wintereditie

Nu de coronacrisis aanhoudt, werken we nóg meer thuis. Voor sommigen begint het te wennen, voor de meesten blijft het een uitdaging. Maar voor iedereen geldt: we missen onze collega’s meer en meer, én de connectie met het hele bedrijf. En dan staat de winter nog voor de deur. Hoe houd je je mensen juist nu warm betrokken? Als je deze uitdaging herkent, willen wij je graag op ideeën brengen en helpen die om te zetten in concrete acties. Zie het als de winterbanden voor jullie interne samenwerking en team-enthousiasme. We hebben daarvoor onze workshop internal branding een winterjas aangemeten.

Nieuwsgierig wat dit voor jouw team kan doen? Lees snel verder of vraag direct jouw workshop aan!

Wat brengt de workshop Internal branding – wintereditie je?

Naast het opfrissen van de why, what & how van internal branding, delen we in de workshop recente inspirerende voorbeelden. We laten zien hoe bedrijven integer en warm omgaan met de nieuwe uitdagingen. Tips & tops uit de praktijk die voor ‘aha-momenten’ zorgen. Zo boren we jullie eigen creativiteit aan.

In deel 2 gaan we aan de slag met jullie situatie. Met interactieve werkvormen scheppen we eerst ruimte om jullie top 3 interne uitdagingen in kaart te brengen.  Met een goede voorbereiding, kunnen we snel tot de kern komen.

Concreet, coronaproof én een energieboost

De workshop Internal branding is precies wat jullie nodig hebben om de wintermaanden warm betrokken door te komen. Hier zijn drie goede redenen om deze onmisbare ochtend direct aan te vragen;

  • Concreet – na afloop heb je een shortlist in handen van de meest kansrijke acties – voor hoofd, hart en handen – waarmee jullie de wintermaanden warm betrokken door komen.
  • Coronaproof – wat deze wintereditie onderscheidt van zijn zomerse broer: hij is korter – we kijken al genoeg tegen schermen aan. En uiteraard is deze workshop 100% online.
  • Energieboost – deze ochtend is er ook jou/jullie zelf. We kunnen allemaal wel wat extra energie en enthousiasme gebruiken!

Twijfel je nog of de workshop iets voor jou en je team is? Gebruik dan ook het onderstaande formulier om je vragen te stellen, we denken graag met je mee!

Aanvragen workshop Internal branding | Wintereditie

  • Duur: 9.15-12.30 uur via Teams met een pauze van 20 minuten
  • Bedoeld voor: 3-15 medewerkers marketing, communicatie en/of HR, die samen willen optrekken in het warm betrokken houden van hun mensen deze winter
  • Trainers: Alisa Post, Debora Vink, Martine van Blaaderen
  • Investering: normaal 2.000 euro, nu 500 euro voordeel. Je betaalt dus slechts 1.500 euro (ex btw) als je deze januari reserveert
Mensen maken merken
×

Hej!

Leuk dat je ons appt! Stel ons gerust een vraag of zeg gewoon even gedag 👋🏻

× We appen!