fbpx
023 531 00 00

Teamtraining.Ontsnap naar een dream van een team.

Plezierig én optimaal leren samenwerken met je collega’s? Boek dan een escape room voor een teamuitje met inhoud!

Escape & leer direct
Heb je wel eens een escape room gedaan? Mensen zijn er uit hun comfortzone en dat zorgt er in de meeste gevallen voor dat ze puur gaan communiceren, vanuit hun natuurlijke stijl. Een ideale situatie voor onze DISC- en 7Life-gecertificeerde trainers om mee te kijken en te analyseren. Waar gaat jullie samenwerking goed en waar laten jullie kansen liggen?

Het gaat in de analyse niet om goed of fout. De feedback is gericht op het vergroten van effectiviteit en plezier. Je leert waar jullie team sterk in is en ontdekt wat er nodig is om een (nog) sterker team te worden! De Haarlemse lijsttrekkers namen de proef op de som en gaven ook elkaar feedback.

Wil je als team nog beter presteren en fun combineren met inhoud? Boek dan een EscapeTraining of neem contact op voor meer informatie.

Duur: +/-2 uur
Prijs: vanaf € 300 (bij 4 personen)
Plaats: de training vindt plaats bij Escape Haarlem, een uitdagende, historische escape room in het centrum van Haarlem.

Liever verder de diepte in?
Wij bieden ook een dagprogramma aan, waarbij we de koppeling maken met de methodiek 7Life (gericht op communicatiestijlen) of DISC (gericht op gedragsstijlen).

Partnerbadge LeadInfo
  • Buro Dirigo
  • Hendrik Figeeweg 1-U
  • 2031 BJ Haarlem
Mensen maken merken
×

Hej!

Leuk dat je ons appt! Stel ons gerust een vraag of zeg gewoon even gedag 👋🏻

× Stel ons een vraag