fbpx
023 531 00 00

Samen ontsnapt.Haarlemse lijsttrekkers.

Samen zo snel mogelijk ontsnappen uit een escaperoom, dat was het doel. Wat bleek? De Haarlemse lijsttrekkers kunnen prima samenwerken en zetten een scherpe tijd neer. Wat zeiden ze na deze intense samenwerking over elkaar?

Moussa  Aynan (Jouw Haarlem) over Anne Sterenberg (VVD):
Conflictbereid
Moet ik heel eerlijk zijn? Dan kies ik voor conflictbereid. Omdat ik vind dat jij bereid bent tot het uiterste gegaan. Je politieke successen uit het recente verleden heb je kunnen boeken omdat je er ook voor durfde te gaan.

Anne Sterenberg (VVD) over Eva de Raadt (CDA):
Pragmatisch
Ik vind jou pragmatisch. Je leest alles door, maakt een afweging en zegt op een gegeven moment tegen ons ‘Jongens, even ophouden nu met al het gezeur. Laten we gewoon logisch gaan doen. We moeten ook door’. En dan kom je met een oplossing.

Eva de Raadt (CDA) over Frank Visser (CU):
Enthousiast
Er zijn meerdere eigenschappen op jou van toepassing, maar ik kies toch voor enthousiast. Omdat je dat eigenlijk altijd wel bent. Vandaag in de escaperoom, maar ook in de raad zien we je enthousiasme terug. En dat vind ik echt ontzettend charmant. Mooi dat je dit aan iedereen kan laten zien.

Frank Visser (CU) over Robbert Berkhout (GroenLinks):
Geduldig
Ik twijfel tussen bruggenbouwer en geduldig en kies toch voor geduldig. Omdat je dat uitstraalt. Je zal niet snel agressief uit je slof schieten. Je hebt vertrouwen in mensen.

Robbert Berkhout (GroenLinks) over Gertjan Hulster (ActiePartij):
Bruggenbouwer
Jij bent een bruggenbouwer. Je kunt ook goed luisteren. Dat zie ik ook in de gemeenteraad. Jij kunt van beide kanten het beste zien.

Gertjan Hulster (ActiePartij) over Dilia Leitner (D66):
Richtinggevend
Je bent richtinggevend en misschien ervaar je daardoor soms weerstand. Omdat het wrevel bij mensen kan opwekken. Maar het is juist jouw kracht. Richting aanbrengen past bij jou.

Dilia Leitner (D66) over Moussa Aynan (Jouw Haarlem):
Communicatief
Ik vind jou heel communicatief. Je bent altijd bezig met communiceren. Zoals toen we uit de escaperoom kwamen en jij even die jas aantrok. Dat is ook communicatie. Ook met de mensen in de stad leg je gemakkelijk contact.

Wil je graag of heb je een vraag voor ons?

Partnerbadge LeadInfo
  • Buro Dirigo
  • Hendrik Figeeweg 1-U
  • 2031 BJ Haarlem
Mensen maken merken
×

Hej!

Leuk dat je ons appt! Stel ons gerust een vraag of zeg gewoon even gedag 👋🏻

× Stel ons een vraag